Ultieme Gids voor Tattoo Stijlen: Populaire stijlen uitgelegd met afbeeldingen

Hier vind je de meest complete gids voor het begrijpen van tatoeagestijlen, hun oorsprong en ook willekeurige curiosa. En om je te helpen beter te begrijpen hoe ze van elkaar verschillen, zal er een met de hand getekende Alpaca zijn, zodat je kunt zien wat er van stijl tot stijl verandert!

Snelle trivia:

Wist je dat de tatoeages die je meestal ziet rond de biceps van buff guy niet echt Tribal tatoeages zijn?
Dat Anime tatoeages weinig te maken hebben met Japanse tatoeages?
Of dat Lettering tatoeages werden gebruikt in gevangenkampen?
Ga verder om alles te ontdekken wat je altijd al wilde weten over stijlen.

Old School / Traditioneel
Het soort tatoeages dat je ziet bij zeelieden

oude school amerikaanse stijl alpaca hand getekend

Over
Ook bekend als traditioneel Amerikaans, afgeleid van de tatoeƫringstraditie van zeelieden die prestaties op zee markeerden. Zo betekende het tatoeƫren van een koning Neptunus dat je de evenaar was gepasseerd. Een ander voorbeeld is de Sparrow, die werd verdiend voor elke 5000 afgelegde zeemijlen (wat ruwweg neerkomt op een kwart van de omtrek van de aarde).

Deze stijl omvat de tradities van de zeeman, maar wordt er niet door bepaald. Deze tatoeages waren vooral bedoeld om herinneringen te bewaren en prestaties te markeren, en lijken in hun ontstaansgeschiedenis en doel op de Tribal-stijlen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *