Tattoo artiest worden: Interview met Jhonatan Streetsh

Beginnen als artiest is ongelooflijk moeilijk. Je hebt weinig tot geen ervaring en een zeer beperkt netwerk. Het is vooral moeilijk als je een tattoo artiest bent, omdat de meeste mensen een portfolio van eerdere werken willen zien van de persoon die hen voor het leven gaat inkten.

Na verloop van tijd begin je je kunst te verbeteren, herstel je de aanvankelijke fouten en leer je nieuwe technieken… en plotseling nemen meer en meer klanten contact met je op om je kunst in hun huid te laten graveren.

Vandaag spreken we met Jhonatan. Hij is een Colombiaanse tattoo artiest die in de leer gaat. Hij is momenteel gevestigd in Barcelona en beheerst de kunst van Old School en Neotraditionele tatoeages.

Jhonatan is al geruime tijd gepassioneerd door tatoeages en is nu op zoek om ervaring op te doen als tatoeƫerder terwijl hij nieuwe stijlen leert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *